WordPress ontwikkeling

Bel me terug

WordPress is een opensourcesysteem, waarbij gebruiksgemak en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Heeft u behoefte aan een nóg persoonlijker systeem? Kies dan voor WordPress ontwikkeling van Onivu. Wij maken maatwerk internetoplossingen voor bedrijven en organisaties.

Maatwerkfuncties

Sommige organisaties en bedrijven hebben behoefte aan een maatwerk websites. De website moet uniek zijn, moet de juiste (maatwerk) functies hebben én dient goed vindbaar te zijn in de zoekresultaten. Op dat gebied zijn wij gespecialiseerd. Inmiddels hebben we een internationale klantenkring, ruime WordPress-ervaring en hebben we opdrachtgevers die alleen het beste willen.

Wat is er mogelijk binnen de dienst WordPress ontwikkeling?

WordPress ontwikkeling kent ontzettend veel verschillende varianten. Wij kunnen u onder andere assisteren met de volgende werkzaamheden:

  • Ontwikkelen van een maatwerk WordPress website;
  • Op maat maken van een thema (ook wel ‘custom theme’);
  • Onderhoud van WordPress websites;
  • Maatwerk voor plugins (waaronder WooCommerce ontwikkeling).

Vrijblijvende offerte?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw website? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wilt u daarentegen liever eerst een bakje koffie met ons drinken om te kijken wie wij zijn én wat wij doen? Neem dan gerust contact met ons op. De koffie staat klaar!