WooCommerce ontwikkeling

Bel me terug

WooCommerce is een populaire plugin, waarmee WordPress kan worden uitgebreid tot een webshop. Standaard heeft u binnen deze plugin al veel mogelijkheden. Wilt u deze mogelijkheden echter nog verder uitbreiden? Dan kunt u kiezen voor WooCommerce ontwikkeling van Onivu.

Functionaliteiten uitbreiden

De functionaliteiten van WordPress zijn uit te breiden aan de hand van plugins. Dit zijn kleine stukjes code, waarmee de website nieuwe functies krijgt. Voor WordPress zijn er inmiddels miljoenen plugins beschikbaar. Het kan echter voorkomen dat een bepaald systeem of functie nog niet bestaat. In dat geval kunnen wij een maatwerk plugin voor u maken.

Maatwerk plugins

Wilt u uw website uitbreiden met een unieke functie? Wij schrijven graag, conform de opdracht, een maatwerk plugin. Dat wil zeggen dat de code wordt geschreven op basis van uw wensen. Dat maakt het uniek én alleen van u en uw website. De gewenste functionaliteit voeren we vervolgens door op uw website.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u behoefte aan WooCommerce ontwikkeling? Of kunnen wij u helpen met andere werkzaamheden omtrent uw WordPress website? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We bespreken uw wensen graag door.