Webdevelopment

Bel me terug

De website is het online visitekaartje van uw organisatie. We verzorgen daarom graag een op maat gemaakte website of WooCommerce webshop voor u. Het is belangrijk dat uw huisstijl aansluit op de website en andersom. Indien u nog geen huisstijl hebt, zoeken we graag een passende huisstijl voor u uit!

CMS Systeem

We maken website doorgaans in het open source systeem WordPress. In dit CMS kunt u uw website gemakkelijk onderhouden. Er is geen programmeerkennis nodig om de website verder te onderhouden. Het systeem is compact, snel en een goed alternatief voor closed source (betaalde) systemen.

Responsive webdesign

Al onze websites worden volgens de laatste richtlijnen. Dat betekent dat onze websites volledige responsive worden gemaakt, wat inhoudt dat de website zich aanpast aan elk schermformaat. Uw website is daarmee goed te bekijken op zowel desktop, tablet als smartphone.

Goed gevonden worden in de zoekmachines

Onze webdevelopment technieken zorgen er bovendien voor dat uw website goed gevonden wordt in de zoekmachines. De bezoekers zullen u dus om de oren vliegen! De combinatie tussen goede content, een technisch geoptimaliseerde website en links van andere websites zullen u veel bezoekers opleveren. Daar helpen we u graag mee!