Support & onderhoud

Bel me terug

De meeste websites die wij opleveren zijn op basis van een open source systeem, met als voordeel dat er geen licentiekosten aan verbonden zijn. De ontwikkelingen gaan razendsnel en daarmee is support en onderhoud een essentieel gedeelte van uw website. Een nieuwe functionaliteit, uw website updaten naar de laatste versie of de website voorzien van maatwerk zijn enkele onderdelen die in het pakket besproken worden.

Updates

Updates kunnen er bovendien voor zorgen dat de vindbaarheid in Google verhoogd wordt of misschien wel verslechtert wordt indien u de website niet up-to-date houdt. Met een SLA (Service Level Agreement) houden we periodiek contact met onze klanten en blijven onze klanten op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Onderhoud

Op reguliere basis moeten er onderhoudswerkzaamheden worden gedaan. De hoeveelheid die hieraan wordt besteed is afhankelijk van onder andere maatwerk op de website. Door het afsluiten van een SLA-overeenkomst komen er duidelijke afspraken op tafel voor uw website, met als voordelen:

  • Doorontwikkeling op de website
  • Het verbeteren van de vindbaarheid van de website
  • De website is minder vatbaar voor hackers