Over ons

Bel me terug

Onivu is een full-service bedrijf dat zich bezighoudt met webdevelopment, e-commerce toepassingen en marketing. Onze toepassingen voldoen aan de hoogste standaarden en zijn op maat ontwikkeld. We houden daarbij rekening met specifieke wensen en eisen.

Met jarenlange ervaring kunnen we met trots zeggen dat we al diverse webshops en websites gebouwd hebben. Met meerdere specialisten in dienst richt ieder zich op zijn eigen onderdeel.

Onivu heeft ook enkele dochterondernemingen, namelijk Gintique, Yousurf en Promowalk.

Gintique is inmiddels een gerenommeerd ginmerk, dat haar producten verkoopt door West-Europa. Vooral in de Benelux is de gin erg in trek. Het drankje wordt online verkocht, maar ook verkocht in verschillende Belgische slijterijen.

Met onze dochteronderneming yousurf hebben we al diverse grote projecten mogen afronden via onze white label aanpak. Het maken van websites is niet alleen ons werk, maar ook onze hobby. We bouwen websites voor de bakker om de hoek, maar ook voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers. E-commerce is daarbij ook geen uitdaging meer voor ons.