Ons team

Bel me terug

We verdiepen ons zorgvuldig in de behoeftes van uw doelgroep. Daardoor kunnen we relevante, efficiënte en effectieve informatie overbrengen. Ons team neemt altijd de klant als uitgangspunt; zoals het hoort. Met verschillende webdevelopers, marketeers en tekstschrijvers staan we u graag te woord.

Ik duik dagelijks in de huid van mijn klanten. Op basis daarvan verbeter ik klantstrategie. Ik hou me bezig met analyses, middelenmix en ik maak samen met de klant beslissende keuzes.

Benjamin
Zaakvoerder

Al in mijn jongere jaren raakte ik geïnteresseerd in de ontwikkeling van websites. Door die ervaring ben ik steeds meer gaan spelen met de vele mogelijkheden op het internet. Inmiddels heb ik talloze websites gemaakt. Wanneer beginnen wij een project?

Eric
PHP Developer - Adviseur

Ik hou me bezig met contentcreatie. Grafische vormgeving van visitekaartjes tot brochures, maar ook pakkende plaatjes voor op social media. Uiteraard stem ik alles af op de doelgroep van mijn klant.

Julio
All-round Designer

In 1998 registreerde ik mijn eerste domeinnaam, vele duizenden zouden volgen. Sindsdien heb ik vele bedrijven geadviseerd bij de keuze voor hun domeinnaam. Van nature ben ik een conceptueel denker met een passie voor online marketing.

Romano
Domeinnaam Expert

Sinds mijn 13de bouw ik al websites. Front-end development is mijn passie en streef er altijd naar om zoveel mogelijk CSS te gebruiken en zo min mogelijk plaatjes. Om de snelheid van de website optimaal te houden.

Erwin
Front-end developer

Als grafisch vormgever wil ik bedrijven of individuele een herkenning bieden met een kwalitatief design op maat. Dieptegang en conceptontwikkeling zijn de twee bouwstenen van succesvol ontwerp. Het vertalen van concept en verhaal naar een visueel beeld is dan ook mijn handelskenmerk.

Phil
Grafisch vormgever

Ontwerpen en vormgeven staan mij op het lijf geschreven. Ik hou daarbij rekening met de doelgroep van mijn klant, zodat het ontwerp goed aansluit én maximale conversie oplevert.

Andrea
Grafisch vormgever