Marketing

Bel me terug

Het vermarkten van uw producten is niet altijd even gemakkelijk. Er komt immers veel bij kijken. Hoe pak je dat het beste aan? Onivu heeft ruime kennis op het gebied van zowel online als offline marketing. Op het gebied van online marketing kunnen we uw website optimaliseren voor de zoekmachines, adverteren via Google AdWords of e-mail marketing in het leven roepen. Op het gebied van offline marketing kunnen we ook talloze marketingcampagnes bedenken, waaronder het inzetten van ‘walking billboards’!

Zoekmachine optimalisatie

Elk website-eigenaar wil dat zijn website hoog rankt in de zoekmachines. ‘Googlen’ is tegenwoordig opgenomen in de dikke Van Dale en is het niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. U wilt daarom dat uw website goed en snel gevonden wordt in de zoekresultaten. Er spelen verschillende factoren mee die van invloed zijn op de zoekresultaten, waaronder linkbuilding, zoekwoorden, video’s en afbeeldingen.

Adverteren in de zoekmachines

Indien u graag op korte termijn succes wilt boeken kunt u het beste kiezen voor een advertentiemethode. Met ruime kennis van Google AdWords kunnen wij een goede campagne voor u inrichten. Het uitpluizen van de juist doelgroep in een bepaalde regio zijn allemaal elementen die we meenemen in het marketingplan.

E-mail marketing

Steeds meer blogs schrijven het, ‘E-mails heeft zijn beste tijd gehad’, maar niet met goedgevulde content dat aansluit op uw doelgroep. Door uw doelgroep te analyseren kunnen we content schrijven dat aansluit op uw doelgroep.

Offline marketing

Wij kennen offline marketing als geen ander. Met veel succes hebben we verschillende campagnes uitgevoerd, waaronder de ‘walking billboards’. We helpen u graag verder!