Webdesigner inhuren? 7 voordelen!

Een webdesigner inhuren is in veel gevallen verstandig. Het contentmanagementsysteem op zich is niet moeilijk, maar het design implementeren kan voor de nodige problemen zorgen. Een webdesigner inhuren is ook nog voor andere elementen van u website nuttig. In dit artikel beschrijven we 7 voordelen van een webdesigner inhuren in plaats van zelf aan de slag te gaan!

1. Advies voor domeinnaam en hosting

Het kiezen van de juiste domeinnaam is niet altijd even gemakkelijk. Vele namen zijn al bezet en bovendien is niet elke naam geschikt. U kunt daarvoor gemakkelijk advies opvragen bij iemand die al jaren websites maakt, of nog beter: een team dat al jaren websites maakt. Ook het kiezen van de juiste hosting blijkt niet altijd even gemakkelijk. Daar spelen zoveel factoren mee dat het voor een starter vaak erg lastig is.

2. Op maat gemaakt design

Een webdesigner inhuren doet u natuurlijk niet zomaar: u wilt een op maat gemaakt design. U wilt niet horen bij één van de velen die allemaal op dezelfde template draaien. Daarvoor kunt u bij ons terecht!

3. Aanpassingen in de code

Als u dan toch voor een template kiest bent u iets beperkter, maar u kunt het toch nog redelijk customizen. Daarvoor passen we de CSS van uw template aan. U kunt bijvoorbeeld bepaalde stukken tekst een andere vormgeving meegeven of blogberichten anders maken. Dat zijn maar een paar mogelijkheden, want zo zijn er nog veel meer!

4. Backups uitvoeren

Het uitvoeren van backups wordt door veel webmasters vergeten. Dat is jammer, want mogelijk gaat u website verloren als u niet regelmatig een backup plaatst. Stelt u eens voor dat hackers uw website treffen, waardoor u alles kwijt bent. Dan kunt u beter een backup hebben! Een webdesigner inhuren doet u natuurlijk niet alleen voor het design, maar ook voor dit soort werkzaamheden!

5. Updates doorvoeren

Een CMS krijgt standaard veel updates. De community verbetert het CMS continue. Deze updates vinden soms ook plaats in de corebestanden. Indien een update niet goed verloopt kan het uw website aantasten. Updates doorvoeren kunt u daarom beter laten doen door uw webdesigner.

6. Marketing

Na oplevering wilt u ook dat uw website goed gevonden wordt. Search Engine Optimisation en linkbuilding zijn termen waar u ongetwijfeld wel eens van gehoord hebt. Onivu kan dat ook voor u uitvoeren!

7. Een goed bak koffie

Last, but not least: een webdesigner inhuren doet u ook voor een goed bak koffie. Uw ideeën laten uitwerken en samen brainstormen hoe het nóg beter kan! Ons team staat voor u klaar.

Vraag vrijblijvend een offerte op.