Professioneel webdesign uit Limburg

Professioneel webdesign uit Limburg! Daar staat Onivu voor. En dat willen we ook graag uitstralen naar onze (potentiële) klanten. Wij werken strategieën voor u uit en ontwerpen op basis daarvan een innovatieve website. Een innovatieve website waar uw bezoeker écht van opkijkt!

Professioneel webdesign uit Limburg, hoe ziet dat eruit?

Onivu is gevestigd in Limburg, België. Daarbij hoort een professioneel webdesign uit Limburg! Maar hoe ziet zo’n professioneel design er nu precies uit?

  • Een design dat aansluit bij de behoeften van de bezoeker, waardoor er zoveel mogelijk interactie is;
  • Een design dat ervoor zorgt dat de conversie zo hoog mogelijk is. Daarmee houden we rekening met de huisstijl van uw organisatie;
  • Een design dat ook past bij jou;
  • Onderscheidend vermogen: een streepje voor op uw concurrentie.

Geschikt voor alle devices

Professioneel webdesign uit Limburg moet geschikt zijn voor alle devices. Steeds meer informatie wordt opgezocht via een smartphone. Ook steeds meer aankopen worden gedaan via een smartphone. De banken maken het steeds gemakkelijker om direct te betalen via Bancontact of iDeal vanuit de app. U mag daarom niet achterblijven. Uw website moet tegenwoordig responsive zijn. Bij elke layout die we ontwerpen houden we natuurlijk rekening met de laatste eisen. De eisen van jou, van de bezoekers én die van de zoekmachines.

Implementatie

Onivu kent het geheim achter een succesvolle website. De combinatie van een strak design met goed codeerwerk is volgens ons een bepaalde factor. We zijn thuis in onder andere CSS, HTML, Javascript en dynamische content.

Uw website zelf beheren

Uw website zelf beheren is natuurlijk een absolute must. U wilt niet voor elk klein dingetje ons bellen om iets voor jou aan te passen. U wilt veranderingen real time kunnen uitvoeren. Gelukkig hebben we daar wat op bedacht. We maken namelijk gebruik van een content management systeem, kort gezegd een CMS. Dan kunt u achter de schermen uw eigen website beheren! U bent daar geen technische kennis voor nodig, want het CMS is zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Wel zo gemakkelijk, toch?

Professioneel webdesign uit Limburg nodig? We helpen u graag. Vraag een vrijblijvende offerte op of stel een andere vraag via het contactformulier.