Dit helpt andere bedrijven direct meer klanten te trekken

Kledingwinkels, restaurants, hotels, fitnesscentra en interieurzaken gingen u voor: zij stellen hun winkel open voor het virtuele publiek en trekken daarmee direct meer klanten. Ze maken gebruik van 360 graden fotografie voor een Virtual Tour.

Voordelen 360 graden fotografie

Dankzij 360 graden fotografie kunt u een ervaring bieden zoals we die kennen van Google Streetview, maar dan binnen bij u in de winkel of uw pand. Potentiële klanten wandelen virtueel langs de schappen of producten en proeven de sfeer die u creëert.

Met panoramabeelden nodigt u potentiële klanten uit een virtueel bezoek te brengen aan uw winkel of zaak. Het verlaagt de stap om u daadwerkelijk te bezoeken, bouwt aan het vertrouwen bij de doelgroep en helpt u online de juiste beleving te creëeren. Dankzij 360 graden fotografie voor uw winkel of pand bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. Potentiële klanten wandelen interactief door uw virtuele winkel, waarmee u de drempel tot aankoop aanzienlijk verlaagt. Een virtuele versie van uw winkel of pand behoort tot de reclamekosten en is daarmee bovendien 100% fiscaal aftrekbaar.

Onivu is Google Trusted partner. Dat betekent dat we voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die Google stelt en we werken volgens de techniek die ten grondslag ligt aan Google Streetview.