Apple consulting

Bel me terug

Onivu is een allround media- en reclamebureau met diverse specialisten in dienst. Sinds een aantal jaren richten wij ons op integratie waar het Apple platform centraal staat. De meest complexe vraagstukken lossen we voor je op.

Toegepaste oplossingen

Systemen van Apple werken standaard niet optimaal met gemixte omgevingen, zoals Android of Windows. Deze oplossingen kunnen we op maat voor je maken. Daarmee kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de gehele organisatie kan werken op zowel Windows als OS computers, zonder dat bepaalde systemen hieronder lijden. Ook het toepassen van oplossingen op het gebied van apps in de App Store of de Play Store behoren tot de dienstverlening binnen ons portfolio.

Hulp met je toestel?

Zit je in knel met je toestel? Weet je niet meer welke optie je waar kunt vinden? De toestellen zijn immers niet heel gemakkelijk. We helpen je daar ook graag mee! Onze Apple-experts staan voor je klaar, wanneer het jou uitkomt.

Benieuw naar nóg meer mogelijkheden op het gebied van Apple consultancy? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.