360° Fotografie – Virtuele tour

Bel me terug

Het aantrekken van nieuwe klanten is geen gemakkelijke opgave. U en uw vele concurrenten willen allemaal het publiek in hun onderneming krijgen. Wij zien echter een manier voor u om u te onderscheiden van uw nabij gelegen concurrenten. Een 360 graden virtuele tour in uw onderneming is volgens ons de oplossing. Dan kunnen uw potentiële klanten de sfeer alvast proeven! 

Dankzij 360 graden fotografie biedt u uw potentiële klanten een nieuwe ervaring. Klanten kunnen namelijk vooraf uw onderneming al bekijken. Het verlaagt voor consumenten de drempel om uiteindelijk uw bedrijf binnen te stappen.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

We komen graag bij u op locatie langs om een prachtige 360° virtuele tour te maken in uw kantoorpand of winkelpand, woning of andere ruimtes. Uiteraard bewerken we de foto’s met speciaal ontworpen programma’s. Om interactie te creëren plaatsen we ook verschillende buttons in uw 360° virtuele tour, zodat uw bezoeker daadwerkelijk kan navigeren in de tour.

PRIJZEN BUSINESS VIEW

De prijs van een Virtuele Tour is afhankelijk van het aantal panorama’s. We kunnen op basis van de oppervlakte van uw onderneming een passende offerte op maat maken.